Medlemmar

Storbonde - Bondlurk

Stolt ägare till en Ferguson TED 20 “Grålle”, årsmodell 1952. Grålla, som hon kallas, bor hemma hos husse Claes Eriksson i Gillberga. Här bor även BrittMarie 35 och Cicci bondmora.

 

Cropmaster - Bondlurk

Ett underverk av märke David Brown Cropmaster samt en Volvo T-22 finns i rättarens ägo. Körs (oftast) av Bjarne Jonsson, Gillberga.

 

Rättare - Bondlurk

Ursprungsbondlurken himself - Forsberg. Say no more… Allas vår genbank med en förträfflig verkstad där kvällarna ibland blir morgon. Höglundaren finns att beskåda i denna kuvös (verkstan).

 

W3 Fogde - Bondlurk

Kör en finfin BM 230 Victor “original” av årgång 1956 till vardags… och japp, hytten är väck! Victor bor hos Thomas Ingemarsson, Gillberga.

 

Bondlurk

När Joakim “Kimmen” Granfors inte spakar sin bandförsedda grävskopa rattar han en Boxer 350 som är i ett väldigt fint bruksskick.

 

Bondlurk

Bosse Karlsson, en man med många traktorer och ett gediget intresse för att tillse att de fungerar. Skärpinge är hemadressen för hönsfarmaren som till vardags ordnar grävskopebaletter.

 

Bondlurk

Byns “poolare” har övergått i det lokalpatriotiska sällskapet och kör stolt en BM-210 Teddy.

 

Bondlurk

Johnny Jansson med sin pånyttfödda Volvo T-22 av årsmodell 1952. Självklart är bebisen omhändertagen i Forsbergs kuvös där det både skruvats och muttrats en del men även lackats!

 

Plöjboy - Bondlurk

Nicklas Törnkvist’s halva av gårdens BM-10. Denna tändkula har efter konstgjord andning väckts till liv igen...

 

Plöjboy - Bondlurk

Joakim Törnkvist’s andra halva av ovanstående ekipage. Som den storebror han är får lillbrorsan ofta köra medans han blickar ut över domänerna i Gillberga...

 

Bondmora

Utsläppt på grönbete, när hon inte håller ordning på hästar och andra djur till vardags, lånar hon husses grålle och styr om på byn. Cecilia Karlsson är namnet och hon sambor med Storbonn.

 

Bondlurk

Peter Mårtensson är klubbens smed med egen ässja. Hos denna entusiast finner du allt från grållar till bulldozers, däremellan nån gammal bensinpump och andra tidsenliga attribut.

 

Bondmora

Åsa Djupström är bondlurks första kvinnliga medlem och sambo med Peter Mårtensson. Hon är en av byns absoluta traktorprofiler och en sann bondmora

 

 

 

 

 

Copyright © Bondlurk Tractor Club Gillberga All Rights Reserved